Les entitats surten a les places per recaptar fons per La Marató

2023-12-17T12:56:18+01:0017/12/2023|

#endirecteCalellaCOM Avui se celebra La Marató de TV3, un dels esdeveniments solidaris en els que les entitats calellenques es bolquen per aconseguir fons. Durant el matí, les activitats es concentren a la plaça Catalunya, on hi ha des d’esmorzar popular i espectacles de dansa a tallers infantils amb gossos de teràpia, bitlles catalanes, entre d’altres. No hi falta tampoc el vermut popular.

Les activitats es traslladen a partir de les 17h a la plaça de l’Ajuntament, on a més de xocolatada i melindros i pinta-cares pels més petits, també es pot provar sort a la quina, fer tallers i, de nou, gaudir d’espectacles de dansa. A més, se celebra una masterclass de zumba a les 19h.

Els Geganters també s’hi sumen amb una cercavila que surt a les 18h de la plaça del Mercat i passa pels carrers Sant Joan i Església fins arribar també a la plaça de l’Ajuntament, on hi coincideix la Fira de Nadal.

Els diners recaptats de totes les activitats es destinen a La Marató, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva, sent la primera vegada que se centra en aquesta temàtica. Tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya i una incidència de gairebé 211 mil nous casos cada any.

Comparteix el contingut!

Go to Top