Els Reis d’Orient desfilen per Calella esvaint la pluja que amenaçava la cavalcada

2024-01-05T21:06:14+01:0005/01/2024|

Els Reis d’Orient ja han arribat a Calella preparats per repartir regals en la nit més màgica de l’any. Tot i que la pluja amenaçava la cavalcada, l’inici de la comitiva de Ses Majestats ha aturat la gotellada i ha permès que les carrosses dels Reis i dels diferents personatges que hi participaven desfilessin per la ciutat.

Les carrosses han tingut enguany la novetat de portar la inicial de cadascun dels Reis: Melcior, Gaspar i Baltasar. També s’hi ha sumat una carrossa amb l’Estela, la fada de la llum que ha dinamitzat algunes de les activitats nadalenques; un tren que portava el carbó que preparaven els Udols de Foc; i una gran olla màgica que treia bombolles. Com és habitual, també el Carrilet ple de regals i una carrossa amb els personatges Disney han acompanyat la comitiva.

 

 

Comparteix el contingut!

Go to Top