La deixalleria mòbil recollirà els arbres de Nadal aquest dilluns i dimarts

  • Dilluns al matí se situarà a la plaça Vicenç Ferrer i, a la tarda, a la Lluís Gallart; dimarts estarà a la plaça del Mercat al matí i a la de l’estació a la tarda

2024-01-07T10:40:27+01:0007/01/2024|

El dia de Reis ha posat el punt final a l’època nadalenca. La il·lusió amb la qual es decoren les llars a principis de desembre contrasta amb les cares llargues a l’hora de treure els llums del balcó, les garlandes i l’arbre. Per aquells que s’hagin de desfer de l’arbre de Nadal, es farà la recollida amb el camió de la deixalleria mòbil aquest dilluns 8 i dimarts 9 de febrer, en torns de dues hores.

El dilluns se situarà a la plaça Vicenç Ferrer de 10h a 12h i a la plaça Lluís Gallart de 17h a 19h. El dimarts, la deixalleria mòbil s’ubicarà a la plaça del Mercat al matí, en el mateix horari, i a la plaça de l’estació a la tarda.

Tot i que majoritàriament s’utilitzen arbres artificials que es poden guardar d’un any per l’altre, hi ha qui prefereix guarnir amb les boles i l’estrella arbres naturals, que només aguanten unes festes i cal desprendre’s d’ells al gener.

Comparteix el contingut!

Go to Top