La imatge més votada del temps de TV3: els pescadors a la mar del calellenc Tino Valduvieco

2024-01-19T17:18:59+01:0019/01/2024|

Una fotografia del calellenc Tino Valduvieco ha estat la imatge meteorològica més votada del 2023 a la secció del temps de TV3. Mostra uns pescadors que es fan a la mar a la platja de Calella en la qual predomina el cel vermell ataronjat. De fet, tant l’albada com la posta de sol són alguns dels moments preferits de Valduvieco, qui té una dilatada experiència en aquest tipus de fotografies que capta a diferents punts de la nostra ciutat i que publica a la seva pàgina web sobre “Fotografia quotidiana”.

No és la primera vegada que una imatge del fotògraf calellenc se situa entre les més votades. De fet, també ho va aconseguir el mes de març l’any 2022 amb una imatge també del cel i la platja, però amb els núvols i el sol sortint de l’horitzó com a protagonistes. Ara, però, s’ha alçat amb el títol de fotografia més votada de tot l’any, amb 1.259 vots.

Valduvieco, fotògraf de vocació i per passió, ha agraït la confiança i fa extensiu el reconeixement a tota la ciutat, ja que és la protagonista de la imatge. De fet, acostuma a fotografiar la majoria d’activitats socials de Calella, a més dels instants de més bellesa del cel.

Comparteix el contingut!

Go to Top