El capità Enciam i el comando Escarola

2024-01-22T16:35:22+01:0022/01/2024|

“Són dies tristos per Calella”.

Ara farà un mes, el senyor Buch, alcalde de Calella, es va plantar al mig de la plaça de l’Ajuntament i ens va explicar una pel·lícula de bons i de dolents.

Sembla ser que hi havia uns personatges, que ell ja tenia identificats, que eren els responsables de tota la inseguretat existent a la població, i que si els empresonaven, ell, el bo de la pel·lícula, triomfaria.

Populisme i simplificació de problemes complexos.

Per explicar-nos millor la pel·lícula, va fer venir els seus companys de partit, els alcaldes de Junts del Maresme. Així, la foto sortia completa i l’acte inclús es podria aprofitar per començar la campanya a les eleccions al Parlament Europeu.

A aquell acte, l’alcalde va manifestar-se de tal manera que, tot i barrejar-hi les bondats de la immigració (només faltaria, cal ser políticament correcte), deixava un tuf de xenofòbia al relacionar immigració i delinqüència i demanar l’extradició del que anomena delinqüents reincidents.

Els senyors alcaldes del Maresme sempre seran benvinguts a l’amable poble de Calella, però els plantejaments xenòfobs se’ls poden quedar a les seves respectives poblacions.

Per altra banda, aquest acte de propaganda política que va propiciar el senyor Marc Buch ha originat multitud d’impactes en premsa i televisió, assegurant una bestial campanya d’imatge a tot el país, posant-nos a l’ull de l’huracà quant a inseguretat ciutadana i xenofòbia. De manera que el proper estiu, amb una campanya electoral per les europees en plena temporada d’estiu, tenim la promoció assegurada, a més de la que brinden les fires turístiques i convencions d’aquesta gent d’idees reaccionàries i amb tendència a aixecar el braç.

De fet, VOX ja ha fet un acte a Calella.

El comando Escarola hauria fet bé si enlloc de venir a Calella, hagués quedat per fer una costellada.

Salut per tothom.

Comparteix el contingut!

Go to Top