Desmuntant falsos mites de les “dietes miraculoses” per perdre pes

2024-01-31T19:06:49+01:0031/01/2024|

#sortimdecasaCalella Dejuni intermitent, sucs verds per desintoxicar el nostre organisme o eliminar els hidrats de carboni són algunes de les dietes que se segueixen per intentar perdre pes.

Però hi ha molts mites al voltant d’aquestes tècniques que prometen aprimar-se ràpidament i que, a la pràctica, fan un efecte io-io, és a dir, el pes que es perd es recupera incrementat. A més, també podem estar privant el nostre cos de nutrients necessaris pel seu bon funcionament.

Per tal de desmuntar els mites i advertir dels perills d’algunes d’aquestes dietes “miraculoses”, la nutricionista i dietista del CAP de Calella, Laura Lorca, farà una xerrada aquest dijous, 1 de febrer, a les 18:30h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Comparteix el contingut!

Go to Top