Família

2024-02-02T19:36:13+01:0002/02/2024|

Sense haver-ho demanat (potser anava inclòs en el “pack”), hem compartit aquests pocs dies d’esbarjo amb múltiples visites d’una família de gats… Primer no ho sabíem que eren família perquè els petits, que ja no eren tant petits, es passaven el temps jugant, corrent i barallant-se per continuar polint el seu instint caçador… Després venia el temps de repòs i de compartir aliment… La mare gata, amb paciència, s’estirava de costat i els tres felins petits cercaven la seva meta per assaborir l’aliment que els corresponia… Tot d’una però, per algun fet que li hagués produït dolor o perquè ja en tenia prou d’alletar-los, els reprenia amb un bufet i un cop de pota i aquella unió familiar se n’anava en orris… De fet, això passa fins i tot a les millors famílies…

Pau i tranquil·litat però sense abusar-ne…

Colo, dilluns 20-setembre-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top