L’ADF Alt Maresme denuncia l’encesa d’una foguera al Parc Dalmau

  • Encendre una foguera en un parc de la ciutat es considera una infracció greu i està castigat amb multes d’entre 500 i 1.500 euros, a més de ser extremadament perillós

Aquest diumenge al matí, encara es podien veure les restes de la foguera en un dels camins. (Foto: ADF Alt Maresme)

2024-02-05T09:31:02+01:0005/02/2024|

Fent cas omís de totes les prohibicions, algú va decidir encendre una foguera al Parc Dalmau, un fet que resulta extremadament perillós per la situació de sequera que provoca que les zones verdes estiguin seques i, per tant, que un incendi s’escampi ràpidament.

L’ADF Alt Maresme ha denunciat els fets tot demanant “responsabilitat i seny al medi natural”. “El risc d’incendi és molt elevat”, recorden, i lamenten que “per la gràcia d’alguns podem tenir un gran disgust”.

Va ser la nit de dissabte a diumenge quan es va encendre el foc en un dels camins, tal com demostren les imatges que l’agrupació forestal ha publicat on es veuen les restes de la foguera. A més de ser perillós, també està prohibit per l’Ordenança de convivència i via pública i es considera una infracció greu, castigada amb multes des dels 500 fins als 1.500 euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top