L’Aula d’Extensió Universitària programa una conferència sobre la dreta radical i les eleccions europees

2024-02-06T17:41:12+01:0006/02/2024|

#sortimdecasaCalella El 9 de juny se celebraran les eleccions al Parlament Europeu, molt més desconegudes per la majoria de la ciutadania que les municipals, les autonòmiques i les generals. Per tal de conèixer més sobre aquests comicis i sobre l’auge de la dreta radical a molts països de la UE -hi ha informes que preveuen un “gir brusc a la dreta”, donant una gran força fins i tot a partits antieuropeus-, l’Aula d’Extensió Universitària ha programat per aquest dimecres una conferència.

La impartirà Héctor Sánchez, investigador del CIDOB (Barcelona Centre for Internacional Affairs), qui ha publicat diversos llibres sobre el Vell Continent però també sobre d’altres qüestions geopolítiques.

La xerrada es realitzarà aquest dimecres, 7 de febrer a les 18h a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, ja que la Sala Mozart, on es fan habitualment, es troba en obres.

Comparteix el contingut!

Go to Top