Música, esports i oci tornen a coronar-se com els temes preferits dels joves calellencs

  • Una xaranga per celebrar els 65 anys del Cau, un torneig de bàsquet i una proposta de vermut han sigut les més votades als Pressupostos Participatius Joves

  • Hi ha prevista una partida de 10 mil euros per executar els projectes

L'Assembla s'ha celebrat a l'Auditori de Can Saleta. (Foto: Aj. Calella)

2024-02-06T18:56:00+01:0006/02/2024|

L’Assemblea dels Pressupostos Participatius Joves ha consolidat la música i l’oci i els esports com els temes preferits dels joves de la ciutat a l’hora d’invertir. Les tres propostes més votades han estat que una xaranga amenitzi el 65è aniversari de l’Agrupament Escolta Montnegre, el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, un torneig de 3×3 de bàsquet i “El vermuteo”, una iniciativa per organitzar un vermut amb música en directe o un DJ a l’estiu. Altres dels projectes que optaven eren la celebració d’un club de lectura, xerrades sobre orientació laboral, transport per festes majors, un torneig de vòlei platja i una formació sanitària.

Cadascun dels projectes presentats podia tenir un valor màxim de 4 mil euros i se n’executaran els que permetin els 10 mil euros de la partida dels Pressupostos Participatius Joves. Tot i així, no és una convocatòria gaire seguida: només 51 joves de la ciutat van assistir a l’assemblea per decidir el destí dels diners i es van presentar una vintena de propostes.

La regidora de Joventut, Mariceli Santarén, i la tècnica de l’àrea, a més dels educadors de l’Espai Jove, van atorgar 25 punts extres a la proposta sobre una jornada de formació del món sanitari per tenir les característiques de ser original, tenir un valor afegit i fer partícips als joves calellencs.

Comparteix el contingut!

Go to Top