La sala In-Geni recapta fons per la rehabilitació d’un jove víctima de bullying que va intentar suïcidar-se

2024-02-08T10:15:56+01:0008/02/2024|

#sortimdecasaCalella La recaptació que aconsegueixi el bar musical In-Geni amb les entrades del concert d’aquest divendres tenen un caràcter solidari: es destinaran a ajudar econòmicament a la rehabilitació d’en Pol, un jove de 16 anys amb autisme que, després de temps patint bullying, es va intentar suïcidar. Es va precipitar des del quart pis en què vivia, trencant-se les cames, els braços, dues costelles i dues vèrtebres, però va sobreviure i està en rehabilitació.

El procés és dur i lent, però també molt costós, motiu pel qual la família va demanar ajuda. Dos músics, el guitarrista Xavier Lleixà i la seva parella Yolanda Pérez, han impulsat diversos concerts per tal de recaptar fons per contribuir a la recuperació del jove, sota el nom Rock x Pol. A Terrassa s’han aconseguit 11 mil euros aquest cap de setmana i la nova cita de rock solidari és aquest divendres a la sala In-Geni, a partir de les 23h, amb un concert del grup Disparaos. Els responsables del bar musical expliquen que és la primera vegada que participen en un esdeveniment solidari, però que tenen la intenció d’ajudar sempre que puguin.

També s’ha obert una campanya de micromecenatge a la plataforma GoFundMe que porta més de dos mil euros recaptats per la recuperació d’en Pol. La família també ha habilitat un número de telèfon, el 600 29 44 86, per rebre donatius per Bizum i estan organitzant la fundació “Amics del Pol” per ajudar als joves i les famílies que han sigut víctimes de bullying.

Comparteix el contingut!

Go to Top