Taller infantil de pintar sardines per acompanyar les vídues d’en Carnestoltes

2024-02-10T14:39:15+01:0010/02/2024|

#sortimdecasaCalella Els Udols de Foc s’alien amb el comerç local per fomentar la participació infantil a l’enterrament de la sardina. Alguns establiments disposen de dibuixos de sardines per entregar als més petits perquè els pintin i els portin durant la cercavila de les vídues d’en Carnestoltes per aconseguir premis. Una gran sardina de purpurina de colors és el distintiu que reconeix les botigues que tenen els dibuixos.

A més, aquest diumenge, 11 de febrer, els diables organitzen un taller per pintar de forma conjunta les sardines. La cita és a les 10:30h a la plaça de l’Església.

Els infants que portin el dibuix penjat el dimecres de cendra durant l’enterrament de la sardina i els adults que es vesteixin de vídues entraran en el sorteig de regals donats també pel teixit comercial local.

Comparteix el contingut!

Go to Top