Jordi Noguera deixa la presidència del Gremi d’Hostaleria del Maresme en mans d’Isabel Mallol

  • El Gremi passa d’hoteler a hoteler: Noguera plega després de 8 anys i li pren el relleu qui va presidir l'Associació Turística de Calella

Jordi Noguera ha estat president del Gremi durant els darrers 8 anys

2024-02-12T16:18:52+01:0012/02/2024|

L’empresari turístic Jordi Noguera deixa la presidència del Gremi d’Hostaleria del Maresme. Després de 8 anys al capdavant de l’organisme i 23 a la junta, Noguera ha decidit plegar i passar el testimoni a una altra hotelera, Isabel Mallol, qui ha estat directora de l’Aparthotel Miami de Calella i qui ja va ser presidenta de l’Associació Turística de Calella (ATC) durant 10 anys i fins el 2018.

Isabel Mallol ha presidit l’ATC i ara es posarà al capdavant del Gremi. (Foto: El Punt)

En una carta de comiat, Noguera, qui havia dirigit l’hotel Promenade de Pineda de Mar, ha agraït la confiança i ha demanat suport per la nova presidenta i la seva junta gestora. Ha destacat els seus inicis a la junta del Gremi, l’any 2001, i el seu pas endavant com a president l’any 2016 substituint a Santiago Garcia-Nieto.

El ja expresident ha destacat els “moments incerts” per l’evolució del turisme i l’hostaleria, especialment amb la pandèmia, però també “esperançador” per exigir “nous perfils professionals amb formació i projecció per portar a terme aquests nous reptes”. Noguera afirma que els empresaris turístics del Maresme han demostrat “una ferma voluntat de progrés i millora dels seus establiments”, un fet que, considera, ha situat “l’hostaleria de la comarca com a exemple i referent del bon treball i amb un clar posicionament dins del context turístic nacional i internacional”.

Com a president del Gremi, Jordi Noguera també és vicepresident del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, un càrrec que comparteix amb la regidora de Turisme de Calella, Cindy Rando, i que probablement també traspassarà a Isabel Mallol.

Comparteix el contingut!

Go to Top