35 comparses participaran a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

2024-02-16T18:33:15+01:0016/02/2024|

#sortimdecasaCalella La Rua de Carnaval de l’Alt Maresme se celebra aquest dissabte amb 35 comparses participants, entre associacions, colles, “xirigotes” i escoles de dansa, però cap de Calella.

La comitiva arrenca a les 19h de l’Avinguda Mediterrani de Poblenou i passa per l’Avinguda Hispanitat, el Rierany dels Frares, Moragas, Balmes i N-II fins a Indústria. Acostuma a tenir una durada de tres hores, que enguany es pot allargar per l’increment del número de comparses participants.

La rua acabarà, com és tradicional, amb una festa i entrega de premis a la Fàbrica Llobet. Els guardons són en funció del nombre de persones, per comparses de més i de menys de 25 participants- i un altre per les carrosses, amb gairebé 15 mil euros en premis en els quals es valora especialment el vestuari i la coreografia durant la rua.

Restriccions de mobilitat 

El pas de les comparses i carrosses comportarà problemes a la mobilitat des de les 19h fins aproximadament les 22:30h. Un dels principals serà a la N-II: en direcció Barcelona, el trànsit es desviarà pel carrer Joan Coromines, i en direcció Girona, serà pel carrer Amadeu.

També estaran tallats part dels carrers Balmes, Moragas i el Rierany dels Frares que és per on passa la rua, i l’accés a la Fàbrica Llobet. També estaran restringits part d’Àngel Guimerà, Església, Sant Antoni, Monturiol, Cervantes i Doctor Vivas perquè porten fins a carrers de pas de la rua.

El bus de la línia 691, la qual recorre el trajecte entre Calella i Pineda, acabarà el servei el dissabte a les 17:20h i no es posarà en marxa fins el diumenge.

Comparteix el contingut!

Go to Top