Quatre hotels i les platges de Calella renoven el distintiu Biosphere de turisme sostenible

  • L’Aparthotel Miami Park, el GHT Balmes Hotel & Splash, l’Hotel Espanya i el Neptuno Hotel & Spa, a més de l’oficina de turisme i les platges, estan certificats com a sostenibles

  • 9 allotjaments i espais de Calella també han estat acreditats com a Punts d’Informació Turística

2024-02-17T17:20:48+01:0017/02/2024|

Calella compta amb quatre hotels distingits amb la certificació Biosphere, un distintiu que acredita que s’apliquen pràctiques sostenibles. Són l’Aparthotel Miami Park, el GHT Balmes Hotel & Splash, l’Hotel Espanya i el Neptuno Hotel & Spa, els quals renoven el segell des de fa almenys dos anys. També les tres platges de Calella i l’oficina de turisme han tornat a obtenir el distintiu Biosphere, que impulsa la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç.

Segons Xavier Font, Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, aquesta certificació té “una idea molt clara de treballar i millorar individualment les nostres competències, però també col·lectivament la nostra destinació” a través de “bones pràctiques, ajuts i assessorament tècnic que orientin a les empreses de quina manera pràctica i clara poden millorar en totes les dimensions de la sostenibilitat, tant en la dimensió econòmica, social com mediambiental“. Els distintius s’han entregat aquesta setmana en un acte organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, l’organisme que gestiona el compromís Biosphere a la comarca.

L’acte s’ha celebrat a Alella en el marc d’una jornada de networking entre empresaris del sector turístic, regidors i tècnics de turisme i representants d’equipaments com museus. També s’han entregat les acreditacions dels Punts d’Informació Turística, un programa que acredita empreses i serveis com a prescriptors d’informació de la comarca.

El Museu del Turisme, l’Oficina de turisme, el Museu-Arxiu Municipal, l’Associació Turística de Calella, l’Hotel GHT Marítim, l’Hotel GHT Balmes, l’Hotel Racó d’en Pepe, els Apartaments Atzavara i el Càmping Roca Grossa són els Punts d’Informació Turística de Calella.

Comparteix el contingut!

Go to Top