Teatre al Detall reivindica els oficis artístics amb “Frederick”

  • La companyia calellenca presenta el seu projecte més íntim, un homenatge a l’art i als seus valors

2024-02-22T13:01:46+01:0022/02/2024|

#sortimdecasaCalella Teatre al Detall presenta “Frederick”, el conte clàssic de Leo Lioni que la companyia calellenca reinterpreta per fer un homenatge als artistes, la importància de la seva feina i la manera particular que tenen de veure el món.

L’objectiu de l’obra és destacar el paper que ocupa la poesia, la creativitat, el teatre i tots els valors artístics. Teatre al Detall explica que Frederick és una “contrarèplica a la faula de la Cigarra i la Formiga, on la cigarra surt tan malparada per ser una ociosa que només toca música i no produeix i treballa com la formiga”. Amb l’estrena de Frederick es vol demostrar que també “necessitem la cultura i la creativitat per sobreviure”.

La companyia calellenca considera que Frederick és “el projecte més íntim i personal de tots els que han fet” i afegeixen que l’obra ha agafat un nou sentit amb la COVID-19, on “vam necessitar l’art per poder fer front a l’avorriment i ser més feliços, però avui sembla que ens n’hem oblidat”.

Les entrades per veure Frederick estan disponibles a Entràpolis. La funció tindrà lloc dissabte 24 de febrer a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet i Guri.

Frederick vol potenciar la proximitat i posar el pes en la sensibilitat artística

La història narra com un any més els ratolins recullen provisions abans d’entrar al cau i poder fer front a l’hivern. Tanmateix, tothom espera a Frederick, un ratolí poeta que cull provisions diferents, però sembla que no hi és… on s’haurà ficat?

Aquest espectacle familiar està pensat per potenciar la proximitat i la sensibilitat artística, com si tots els espectadors fossin aquests ratolins que entren al cau per passar l’hivern i, dins d’aquest espai, esdevé la màgia.

Jordi Palet, Toti Toronell, Xavi Idàñez i Txell Botey són alguns dels treballadors que fan possible aquesta obra.

Comparteix el contingut!

Go to Top