Un incendi calcina cotxes i contenidors a l’aparcament Bartrina

  • Les flames han reduït a cendres un dels cotxes aparcats i han afectat set vehicles més

  • També els contenidors, el tancat de fusta i l’envà pluvial de la paret han quedat afectats

L'incendi va calcinar completament un vehicle, contenidors i el tancat de fusta. (Foto: CalellaCOM)

2024-03-21T13:31:54+01:0024/02/2024|

Un important incendi a l’aparcament del carrer Francesc Bartrina ha calcinat un cotxe, els contenidors i el tancat de fusta que els amagava i ha afectat també altres vehicles aparcats i la pròpia paret de totxanes, moltes de les quals han caigut, a més de l’envà pluvial de la casa del costat. Cap persona ha resultat ferida.

Pel moment, es desconeixen les causes que han provocat l’incendi, que s’ha produït passada la mitjanit. De fet, els cossos de seguretat han rebut l’avís a dos quarts d’una i s’han activat dues dotacions dels Bombers de Pineda de Mar i dues patrulles de la Policia Local.

Els Bombers van extingir l’incendi passada la mitjanit. (Foto: CalellaCOM)

La intensa flamarada s’ha concentrat a la zona dels contenidors, on es trobava també el cotxe més perjudicat. La radiació ha afectat cinc turismes més i dues motos que estaven estacionades.

Així es veu la zona incendiada aquest matí, reduïda a cendres. (Foto: CalellaCOM)

El foc s’ha produït en un moment de plena sensibilització degut a l’incendi que ha devorat un bloc de 140 habitatges a València aquest dijous, provocant nou morts i 15 ferits, pel qual diversos ajuntaments han convocat un minut de silenci dilluns seguint la crida de la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP).

Comparteix el contingut!

Go to Top