Queixes per un tall de carrer sense avisar al carrer Indústria

2024-02-27T12:13:29+01:0027/02/2024|

#laveudeCalella Veïns del carrer Indústria i els voltants es queixen que s’han trobat amb el carrer tallat quan han anat a buscar el cotxe aquest matí per anar a treballar. “El carrer Indústria, entre Monturiol i Moragas, l’han tallat de les 8h a les 14h, però sense avisar res ahir. El meu cotxe estava allà i no el podia treure pel camió que recollia runes”, lamenta una seguidora.

Els talls de carrer sense previ avís afecten les persones que tenen el vehicle aparcat en aquell tram i també als veïns i veïnes que disposen d’aparcament a la zona. En el moment d’anar a la feina, a primera hora del matí, encara resulta més molest. En aquest cas, el carrer s’ha obert al trànsit abans del previst.

Comparteix el contingut!

Go to Top