Els trens de l’R1 tornen a parar a l’estació d’Ocata després de dos anys

  • Aquest dissabte s’ha posat en funcionament l’estació maresmenca, que portava dos anys en obres

  • Renfe ha invertit 5,6 milions d’euros en les tasques, que s’han demorat un any més del previst

2024-03-02T16:13:46+01:0002/03/2024|

L’estació d’Ocata ha tornat a funcionar aquest dissabte després de dos anys anul·lada per obres. De fet, s’han allargat el doble del temps previst per la filtració d’aigua provinent de la capa freàtica que estava a un nivell més elevat del que preveien els tècnics.

Les tasques han consistit en renovar l’estació construint un vestíbul subterrani accessible a les persones amb mobilitat reduïda. També s’han instal·lat nous ascensors que es posaran en servei en les pròximes setmanes, nous controls d’accessos, marquesines i enllumenat. A més, s’ha creat un pas subterrani per arribar al passeig marítim i a la platja a través d’una rampa. Renfe ha invertit més de 5,6 milions d’euros en el marc del Pla “Transformem Rodalies”, tot i que en un principi preveia destinar poc més de 3 milions.

Durant els dos anys que s’han allargat les obres, El Masnou s’ha quedat amb una única estació i s’han habilitat autobusos llançadora que la connectaven amb el barri d’Ocata. A partir d’ara, els trens de l’R1 i l’RG1 recuperen una parada més a la costa del Maresme.

Comparteix el contingut!

Go to Top