Una avaria al carrer Amadeu deixa sense llum més de 360 abonats

  • Els operaris porten bona part del matí treballant al transformador situat a l’entrada d’un pàrquing, amb la previsió que es pugui restablir a les 20h

  • No hi ha electricitat als carrers dels voltants d’Amadeu des de quarts de set del matí, afectant llars i establiments comercials

2024-03-03T17:27:01+01:0003/03/2024|

Una avaria a la línia de mitja tensió ha deixat sense llum a més de 360 abonats als voltants del carrer Amadeu. S’ha produït passats dos quarts de set del matí i la previsió és que el subministrament es recuperi entre les sis de la tarda i les vuit del vespre.

Els operaris porten bona part del matí treballant al transformador situat a l’entrada del pàrquing que comprèn tota la illa de cases des del carrer Amadeu fins a Ànimes per solucionar la incidència. De fet, el tram d’Amadeu des de Sant Antoni fins a Bruguera està tallat al trànsit per les grues que aixequen el transformador del subsòl. El motiu de l’avaria es podria deure a les pluges d’aquesta nit.

Tant les llars com els establiments comercials dels voltants porten hores sense llum. “Com pot ser que en els temps que estem no tinguem llum hores d’ara? On són els camions amb els generadors? Del menjar que s’ha de llençar qui es fa responsable?”, es pregunta un dels veïns afectats per l’avaria.

Les poques botigues que obren en diumenge no poden exercir la seva activitat comercial i els dependents han optat per seure al carrer, com és el cas d’una fruiteria. La majoria, però, estan tancades o han tancat al matí en veure la situació.

Comparteix el contingut!

Go to Top