El Hogar Gallego renova el Sol a la Guia Repsol

  • El Drac també torna a aparèixer com a recomanat a la guia

  • Els dos restaurants calellencs repeteixen any rere any també a la Guia Michelin

En Toni i en Victor formen tàndem al capdavant del restaurant especialitzat en marisc. (Foto: @elhogargallego)

2024-03-07T09:21:43+01:0007/03/2024|

El Hogar Gallego ha revalidat el seu Sol a la Guia Repsol, una recomanació que la companyia petroliera atorga als millors restaurants de l’Estat. “Toni Gordillo sap com conjugar amb encert la cuina gallega i catalana. Sempre basant-se en el millor producte, trasllada als seus plats la seva extensa formació a les grans cuines del país”, diu d’ell la guia de l’establiment, conegut popularment com “els Gallegos”.

Tot i ser l’únic local amb Sol de la ciutat, també hi apareix, en aquest cas com a recomanat, El Drac, el restaurant de l’Hotel Sant Jordi que dirigeix Raül Balam. La guia destaca la “bona qualitat de producte, elaboracions amb bon nivell tècnic i buscant l’espectacularitat en l’estètica de cada plat. La sala està ben dirigida, tot l’equip molt enfocat a demostrar que estem en un restaurant d’hotel de luxe”. També elogia la gestió de Murilo Alves Rodrigues, “la mà dreta de Raül Balam”, tot i que el fill de Carme Ruscalleda “supervisa setmanalment l’execució dels plats, demostrant que és una gestió directa del restaurant i no un assessorament, segueix apostant per oferir alta gastronomia confortable per tots els públics.

Balam també té una altra recomanació a la Guia Repsol: la Cuina Sant Pau, la versió evolucionada del mític Sant Pau de Sant Pol que la seva mare va portar al màxim expressió gastronòmica i on també comparteix cuina amb Alves.

La Guia Repsol també premia altres restaurants del Maresme com és el cas de Paquita Slow, de Canet de Mar, amb un Solete; l’Hispania, d’Arenys de Mar, amb un Sol; La Morera i Lasal del Varador, tots dos de Mataró, amb un Solete cadascun; i el Tresmacarrons, d’El Masnou, també amb un Sol.

Comparteix el contingut!

Go to Top