Dissabte en estat d’alerta per una borrasca que portarà pluges i vent de forta intensitat

  • El mar també es veurà afectat, amb onades superiors als 3 metres

2024-03-08T17:04:35+01:0008/03/2024|

El Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat que demà dissabte el pas d’una borrasca provocarà precipitacions de forta intensitat i abundants al Maresme, però el més destacable serà el fort vent de component sud-oest que podrà superar el llindar d’alerta (>72km/h) a tot el litoral. Això provocarà també alteracions del mar amb onades que podrien superar els 3 metres.

La predicció per la nostra zona és que comenci a ploure cap a les 7 del matí i s’estengui al llarg del dia amb una intensitat variada. Segons el Meteocat, les precipitacions seran més abundants entre les 10h i les 12h del matí i entre les 17h i les 19h de la tarda. Els vents podran arribar fins als 46km/h i les temperatures rondaran els 13 graus.

Un temporal que ha posat en Situació Meteorològica de Perill (SMP) algunes comarques com el Vallès Oriental i la Selva. De moment, el Maresme no entra dins d’aquesta categoria, excepte pel nivell del mar.

Pel que fa a diumenge, no s’esperen precipitacions i es preveu un bon clima a la meitat est de Catalunya,  però continuarà l’alerta per les alteracions del mar al Baix i Alt Empordà.

Comparteix el contingut!

Go to Top