El Festival Òmnium de Curtmetratges en català aterra a Calella

  • Es projectarà la sessió “Una mena de joc”, amb 6 històries de participació i redescobriment

2024-03-08T17:27:59+01:0008/03/2024|

#sortimdecasaCalella La vuitena edició del VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges arriba a Calella amb “Una mena de joc”, una sessió que inclou 6 històries que confronten moments claus de la vida, on es decideix com participem del món, redescobrim la història o trobem noves mirades sobre un objecte.

Una jornada dirigida a tots els amants del cinema que es celebrarà divendres a les 19.30h a Can Saleta. La sessió és gratuïta, però requereix una inscripció prèvia.

Els curtmetratges són variats, tant de ficció com documentals. Les obres seleccionades són “El tren de l’alegria” de Jordi Boquet, “La casa oberta” de Julieta Lasarte, la darrera obra d’Ingrid Ferrer “Una corda lligada en l’espai” i “Al Nadal toca fusta” de Max Calvera. També es podran visualitzar “Si mai no ens haguéssim separat” de Marc Esquirol i “Traca” de Marc Camardons.

El festival compta amb 140 projeccions a diferents punts dels països catalans i també a ciutats internacionals, com Luxemburg, Montreal, Quito o Caracas. Calella és una de les 90 sales en què es podran veure aquestes projeccions. En acabar la sessió cinematogràfica, els participants podran votar la que més els hagi agradat.

Comparteix el contingut!

Go to Top