La botiga calellenca Pastel vesteix a la família del director Juan Antonio Bayona a la gala dels Oscar

  • La mare i les dues germanes del director català han lluït vestits i complements de Pastel a la gala dels premis cinematogràfics

  • Bayona estava a nominat a dos Oscar, però finalment no n’ha aconseguit cap

Els pares de Juan Antonio Bayona amb el seu germà bessó Carlos a la gala dels Oscar en un selfie que ha compartit a Instagram

2024-03-11T20:29:04+01:0011/03/2024|

La gala dels Oscar s’ha retransmès mundialment i un dels aspectes més destacats, deixant de banda les pel·lícules, és el vestuari dels seus protagonistes. I una botiga calellenca s’ha colat a la gala: la mare i les germanes del nominat director català Juan Antonio Bayona s’han passejat pel Dolby Theatre de Los Angeles amb roba i complements de Pastel.

La mare ja era clienta”, explica Andrea Herrera, propietària de la botiga, afirmant que els seus models també els ha dut a altres esdeveniments com l’estrena de “La societat de la neu”, la pel·lícula amb la que Bayona optava a l’estatueta. Va ser Piedad Bayona, la mare, qui va animar a les seves filles a venir a Calella a buscar el vestuari. “Les tres es van agafar cosetes: els vestits, les bosses, les jaquetes, les estoles…”, portant productes calellencs a un dels aparadors més importants del món.

Juan Antonio Bayona anava acompanyat de tota la seva família a la gala on estava nominat a dos Premis Oscar: a la categoria de millor maquillatge i perruqueria i en la de millor pel·lícula internacional. Finalment, però, no n’ha aconseguit cap, tot i haver arrasat als Goya amb 12 guardons.

“La societat de la neu” narra la història del tràgic accident aeri on els jugadors d’un equip de rugby uruguaià han de recórrer a mesures extremes per sobreviure després que l’avió s’estavelli als Andes.

Comparteix el contingut!

Go to Top