Tasta la proposta del restaurant Neska Polita per les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme

2024-03-16T09:20:07+01:0016/03/2024|

#sortimdecasaCalella El restaurant Neska Polita Vinoteca participa a les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme proposant un plat de pèsols llàgrima amb kokotxa de bacallà al pil pil maridat amb un vi de Pansa Blanca de la DO Alella. Una proposta on l’ingredient principal són els pèsols de km 0 cultivats a la comarca.

Aquest divendres han començat les jornades gastronòmiques del pèsol, organitzades pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. L’objectiu és posar en valor un producte de l’horta maresmenca considerat com a singular i anomenat la “perla verda” del Maresme.

Una setantena de restauradors, productors i elaboradors de la comarca s’hi sumen proposant menús que inclouen aquest llegum o venent-lo per tal de cuinar-lo a casa. L’Aula – Restaurant El Rebost del Bisbe i la UMAC també hi participen.

Comparteix el contingut!

Go to Top