Ramon Villaret, l’ambaixador de Calella enamorat del far

  • L'actor calellenc forma part dels Ambaixadors del Maresme, un projecte que que vol fomentar que la ciutadania promocioni els municipis

Ramon Villaret i Carme Ponsa a la presentació d'Ambaixadors del Maresme, realitzada a la Sala Odèon de Canet. (Foto: CPTCM)

2024-03-21T13:27:08+01:0021/03/2024|

El far és la guia i la llum de tot el Maresme”, amb aquestes paraules, Ramón Villaret expressa el seu afecte pel far de Calella. L’actor, membre de l’associació Amics del Far, ha estat escollit com a ambaixador de Calella en el projecte Ambaixadors del Maresme. L’ambaixador calellenc destaca també la platja com a punt principal d’atracció turística, a més de l’eix comercial del carrer de l’Església, el teixit hoteler i gastronòmic, els edificis de l’arquitecte Jeroni Martorell, el mercat municipal i la biblioteca.

Per Villaret, ser ambaixador suposa “un gran orgull de poble” i afegeix que “jo m’estimo molt Calella i vull cantar-li totes les excel·lències que té”. Villaret és un dels calellencs més reconeguts darrerament, després del salt d’actor amateur a professional en un dels platós de TV3, en concret superant el càsting del programa “La Puntual” i aconseguint el paper del senyor Ramon, un dels personatges de l’obra “L’auca del senyor Esteve”, amb la que està voltant per teatres i sales d’arreu de Catalunya.

Ambaixadors del Maresme és un projecte del Consorci de Turisme per promocionar els municipis de la comarca, en paraules de la presidenta, Carme Ponsa, d’una manera “fàcil i entenedora” a través de “llegendes, una història, productes locals, recomanacions…”. Aquesta informació ha quedat recopilada en diferents entrevistes fetes per la fotoperiodista i escriptora especialitzada en viatges, Kris Ubach. Ramón Villaret ha estat un dels entrevistats i destaca el far de Calella com un dels elements icònics de la ciutat, ja que s’hi fan moltes activitats populars, des d’actuacions de famosos fins a casaments. De fet, és un dels símbols principals i el primer que es representa de “l’skyline” de la ciutat.

Els Ambaixadors del Maresme són un total de 30 persones, homes i dones  de totes les edats i perfils molt diferents, com a ciutadans, representants de museus, associacions i fundacions, castellers, xefs, agricultors, carters, actors i empresaris.

Comparteix el contingut!

Go to Top