“El mestre que va prometre el mar”, el film d’aquest dijous al Cicle Gaudí

2024-03-27T17:59:30+01:0027/03/2024|

#sortimdecasaCalella La premiada pel·lícula catalana “El mestre que va prometre el mar” es projectarà aquest dijous a les 21h a Can Saleta en el marc del Cicle Gaudí.

Protagonitzada per Enric Auquer i Laia Costa, explica la història de l’Ariadna, qui es fa seva la persistent recerca que va iniciar el seu avi per trobar les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna en la qual podria estar enterrat. Durant la seva estada, coneixerà la història d’Antoni Benaiges, un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic, Benaiges va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

El film ha rebut múltiples reconeixements com el premi especial del públic als Gaudí i al Festival del Cine y la Palabra de Toledo, el premi a millor pel·lícula espanyola del Festival Cine por Mujeres de Madrid i el més recent, el del públic al Sonoma International Film Fest de Califòrnia.

L’entrada té un preu de 4,5 euros, rebaixats a 3,5 pels jubilats i a 3 per les persones que presentin el Carnet Jove.

Comparteix el contingut!

Go to Top