Un esdeveniment gastronòmic al Parc Dalmau substitueix la Fira Renaixentista

  • El "Firatast" acollirà unes 20 parades a la zona del brollador, tant de Calella com d’altres municipis

2024-04-12T07:42:15+01:0011/04/2024|

“Firatast” és el nom de la nova jornada gastronòmica que se celebrarà a la ciutat. L’Ajuntament importa aquest esdeveniment de Girona que es realitzarà a la zona del brollador del Parc Dalmau del 17 al 19 de maig.

Aquesta jornada gastronòmica substitueix la Fira Renaixentista, que es feia fins ara entre la Plaça de l’Ajuntament i de l’Església. L’alcalde, Marc Buch, destaca que la Fira Renaixentista “ja ha fet tot el recorregut que li tocava” i creu que “tampoc hagués funcionat fer-la al Parc Dalmau”.

Segons l’alcalde, el Firatast serà un reclam per promocionar el turisme i l’activitat econòmica dels negocis de la ciutat, alhora que es pretén reivindicar el Parc Dalmau com a punt de trobada pels calellencs. De fet, últimament ja s’han fet altres activitats en aquest sentit, com el Campament Reial, que es va celebrar per primera vegada en un recorregut a través del Parc Dalmau.

El Firatast comptarà amb unes 20 parades, la majoria de Calella; també hi haurà tallers, punts de demostració de productes i es muntarà un escenari per realitzar concerts. Per garantir el reciclatge, s’instal·laran punts de recollida de residus a la zona.

L’Ajuntament ha contractat per aquest projecte a l’empresa Incatis, per uns 15 mil euros, que serà l’encarregada de l’organització. També hi col·laboren l’Associació de Comerciants i l’Associació Turística de Calella (ATC).

Comparteix el contingut!

Go to Top