Un ferit en un accident entre tres vehicles a la carretera N-II a l’alçada del carrer Amadeu

  • Una persona ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de Calella per una fuetada cervical degut a l’accident

S'ha col·locat una senyalització especial tot i que no ha calgut aturar el trànsit per l'accident

2024-04-12T09:42:45+01:0012/04/2024|

Un accident en cadena amb tres vehicles implicats a la carretera N-II ha deixat una persona ferida, que ha hagut de ser traslladada a l’Hospital de Calella en patir una fuetada cervical degut al xoc.

Els fets han ocorregut aquest matí de divendres a tocar de la intersecció amb el carrer Amadeu. Fins a la zona s’hi ha traslladat una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques que ha traslladat la víctima i n’hauria atès una altra donant-li l’alta in situ. També s’han activat dues patrulles de la Policia Local i la grua municipal.

El trànsit ha continuat circulant per la carretera durant tot el matí, malgrat s’ha habilitat una senyalització especial amb cons per permetre el pas dels vehicles i, alhora, l’atenció als cotxes implicats en l’accident. Temporalment, s’ha prohibit girar cap al carrer Amadeu.

Comparteix el contingut!

Go to Top