Ens ha deixat Josep Maria Terricabras

2024-04-17T18:01:03+01:0017/04/2024|

El mes de febrer de l’any passat, va tenir lloc la presentació del llibre “Pluja fina del Raval”, de la poetessa calellenca Maria Cardona i Codina… En aquella ocasió, en Josep Maria Terricabras, amb la descripció d’una Calella i uns personatges recordats, em va traslladar a l’adolescència i a la memòria d’uns temps que vàrem compartir per l’edat i de manera diferent, és clar…

Una fotografia d’aquella trobada em va ser d’utilitat per incloure en Josep Maria a l’exposició “… de Calella – Comunicadors i Gent de parla”, amb quatre ratlles explicatives, que deixaven la definició de títols acadèmics pels mitjans de comunicació professionals per centrar la meva visió de conciutadà… “Alhora que calellenc, també és catedràtic, filòsof, escriptor, persona culta, reconeguda i assequible… A vegades, ens sorprèn que per molts títols que tingui una persona, quan es troba al seu poble amb companys i conciutadans, deixi a banda aquesta capa de distincions per convertir-se, altre vegada, en el nen, noi o adolescent que havia estat abans… És un retorn al passat, a la memòria col·lectiva”…

Que tinguis molt d’encert en escollir el camí de final de trajecte…

Memòria i condol a familiars i amics…

Colo, dimecres 17-abril-2024

Comparteix el contingut!

Go to Top