Aina Da Silva es classifica per la vuitena gala amb el vot unànime del jurat

  • La calellenca va tornar a oferir un espectacle amb el tema “Dance Again” de Jennifer Lopez

2024-04-21T02:39:42+01:0020/04/2024|

Aina Da Silva ha superat la setena gala del talent show d’Eufòria amb el Sí unànime del jurat. L’artista calellenca ha aconseguit sorprendre de nou a tothom com a cantant i ballarina en un segon tram de concurs, en el qual el nivell puja cada cop més.

Aina tornava a generar un espectacle i ho feia amb “Dance Again”, de Jennifer Lopez, un tema que li encanta, però no ha sigut un camí de roses. La calellenca ha hagut d’esforçar-se de valent durant tota la setmana d’assaig i a més amb una pressió extra: Albert Sala. El membre del jurat és un os molt dur de rosegar i la relació entre els dos és d’absoluta rivalitat. “Exigeix molt i a vegades em fa ràbia perquè acabo de fer una cosa que em deixarà una setmana amb agulletes i mai és suficient” confessava Aina Da Silva i afegia “i quan un altre fa només quatre passos ho veu genial”. Tot i així, l’artista s’ha decidit a impressionar al membre més crític del jurat. I ho ha aconseguit, començant l’espectacle just darrere de Sala, impressionant a tothom.

Aina Da Silva va sorprendre a Albert Sala apareixent darrere l’escenari (Foto: Eufòria – Tv3)

Da Silva torna als seus orígens urbans amb roba extremada i faldilla daurada, sorprenent a l’escenari amb els seus moviments dinàmics. La valoració del jurat va ser molt positiva, però la més inesperada va ser sens dubte la d’Albert Sala, que va reconèixer el nivell de l’Aina. “Crec que ets l’única concursant que realment pot portar aquest tipus de cançó a un 100% brillant”, afirmava Sala i continuava dient que si ell representa l’exigència per l’Aina, ell estarà encantat d’assumir aquest paper, perquè la permetrà créixer com a artista.

Da Silva s’ha mostrat satisfeta encara que no va ser la favorita de la gala i sap que encara li queda molt per millorar.

Comparteix el contingut!

Go to Top