La calellenca Mariona Ortiz, premiada com a millor jugadora de la Lliga Femenina de bàsquet nacional

  • La jugadora calellenca ja va ser proclamada millor esportista absoluta en categoria femenina a la Festa de l’Esport de Calella

Mariona Ortiz té 31 anys i porta dues temporades en el Casademont Zaragoza (Foto: @CasademontBZ)

2024-04-22T10:55:33+01:0022/04/2024|

La calellenca Mariona Ortiz ha estat designada com la millor jugadora de bàsquet nacional de la Lliga Femenina, uns guardons que s’entreguen a través del vot popular dels aficionats i les valoracions de tècnics, jugadores i una comissió d’experts.

La base havia estat escollida entre les 5 favorites de la competició, en les que estaven la pivot Regan Magarity, Sika Koné, Leo Fiebich i Queralt Casas. Fiebich, que juga en el Casademont Zaragoza igual que Mariona Ortiz, ha repetit com a MVP, la jugadora més valorada, però Ortiz ha estat l’MVP nacional, ja que Fiebich és de nacionalitat alemanya.

Mariona ha estat escollida entre les 5 favorites de la competició (Foto: FEB)

Mariona Ortiz s’ha mostrat “agraïda per aquest premi en una Lliga amb un gran talent nacional” i ho ha fet a través de les xarxes socials. Aquesta ha sigut la millor temporada de la calellenca en la competició, amb una mitjana de 7,8 punts, 5 rebots i 3,8 assistències per partit. Ortiz ja havia estat proclamada millor esportista absoluta en categoria femenina a la Festa de l’Esport de principis d’any, un esdeveniment recuperat a Calella després de 13 anys.

Ortiz va començar competint en el Club Bàsquet Calella i a poc a poc ha anat escalant fins a convertir-se en una jugadora d’elit. Dins de la seva trajectòria esportiva destaca el seu pas pel Girona FC, en el CCC Polkowise, a Polònia, i en el Basket Namur, a Bèlgica. Des del club local, li han donat l’enhorabona i afirmen que aquest títol és un orgull pel món del bàsquet calellenc.

Comparteix el contingut!

Go to Top