El conte dels Gegants de Calella atapeeix la plaça de l’Església

  • Els autors locals han signat els seus llibres a les portes de la biblioteca

  • La meteorologia ha permès que la Fira del Llibre i la Rosa es pugui celebrar assolellada durant pràcticament tot el dia

2024-04-23T18:19:39+01:0023/04/2024|

La diada de Sant Jordi també ha acollit representacions de contes i un d’ells amb arrels calellenques ha congregat una multitud: el conte dels Gegants de Calella, que ha interpretat la Colla Gegantera amb en Mastegamosques, la resta de capgrossos i els gegants. Entre les parades de llibres, roses i entitats de la plaça de l’Església, les famílies i, sobretot, els nens i nenes, han escoltat amb atenció la història dels personatges que representen Calella allà on van.

A la plaça de l’Ajuntament, a les portes de la biblioteca, és on els escriptors locals signaven els seus llibres. Durant tot el dia, han anat passant els autors per donar a conèixer les  seves obres i compartir-les amb els veïns i veïnes.

Els més petits també han pogut posar-se en la pell de Sant Jordi disfressant-se de cavallers per superar un circuit d’obstacles, una activitat que ha complementat les tradicionals parades de llibres i roses.

Tot i l’amenaça de pluja i les tímides quatre gotes de primera hora de la tarda, la diada s’ha celebrat amb sol -però amb fred- i ha permès que la Fira del Llibre i la Rosa es pogués desenvolupar amb tranquil·litat.

Comparteix el contingut!

Go to Top