Els Geganters convoquen un concurs per dissenyar la nova samarreta de la colla

  • Els participants han d’enviar il·lustracions de les figures de la colla de forma individual i conjunta

  • La nova imatge dels Gegants apareixerà al marxandatge de la colla, com samarretes i bosses

2024-04-25T19:10:53+01:0025/04/2024|

La Colla de Geganters i Grallers de Calella busquen una nova imatge per portar a samarretes i altres productes de marxandatge de l’entitat. Per renovar-la, han convocat un concurs on animen a enviar il·lustracions de les figures més representatives de la colla tant de forma individual com conjunta.

En Quirze i la Minerva, els gegants principals, però també capgrossos com en Mastegamosques o en Joanot, a més de la Llopa, en Pau, en Bernat i l’Elisenda i el Nan del Flabiol són les figures que la colla demana reproduir en un dibuix. Aquestes són les bases del concurs.

Les persones que vulguin participar en la creació de la nova imatge dels Geganters pot presentar les seves propostes fins el 4 de juny. Un jurat format per membres de la junta directiva de la colla, el regidor de Cultura i altres persones de la ciutat escolliran els tres dissenys més representatius, que es convertiran en finalistes, i l’assemblea de la colla gegantera decidirà els guanyadors.

L’entrega de premis es farà a l’estand de l’entitat a la Fira de Calella i l’Alt Maresme; els guardons són de 400 euros en metàl·lic, un diploma i un record pel guanyador, 200 euros pel segon i 100 euros pel tercer.

Comparteix el contingut!

Go to Top