Tallers i activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dansa aquest cap de setmana

  • L’esdeveniment principal és la Gran Gala de Dansa, on hi participen una desena d’escoles de ball

Aquesta és l'onzena edició que es celebra el Dia Internacional de la Dansa a Calella (Foto: @3alcub.dansa)

2024-04-26T08:36:36+01:0026/04/2024|

El dilluns 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa, però les activitats se celebren a Calella durant el cap de setmana. S’han programat 6 tallers i activitats que es faran a la plaça de l’Ajuntament i l’activitat principal serà la Gran Gala de Dansa, aquest dissabte a les 19:30h, on hi participaran una desena d’escoles de ball de Calella i el Maresme oferint més de 30 actuacions.

Aquesta és l’onzena edició que Calella commemora el dia de la dansa. Les activitats comencen a les 12h del dissabte amb un taller de sardanes que inclou el ball Coti x coti, un fenomen viral que ha aconseguit adaptar la sardana amb un estil més modern gràcies a la cançó dels The Tyets. El taller serà a les 12h del migdia i anirà a càrrec de la presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella, Queralt Pedemonte.

El mateix dia a la tarda es faran dos tallers. El primer serà de salsa (17h) a càrrec d’Ivonne Cabu, i el segon serà de jazz-funk (18.10h) a càrrec de Paula Ferran, per continuar amb la Gran Gala de Dansa.

Diumenge segueix amb un taller de danses urbanes (11h) a càrrec d’Aina Aymé. Tot seguit, tindrà lloc la mini Gala i la cloenda del Dia Internacional de la Dansa (12.15h).

Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades per l’Associació Tres al Club.

Comparteix el contingut!

Go to Top