Aina Da Silva supera la gala al revés d’Eufòria amb el suport dels “coaches”

  • L’artista calellenca ha canviat de nou d'estil cantant “Dancing in the moonlight”, sense ball ni acompanyament a l’escenari

  • Els “coaches” del programa l’han salvat en una gala on els espectadors han tingut el poder

Aina Da Silva interpretant "Dancing in the moonlight". (Foto: 3Cat)

2024-04-27T11:37:42+01:0027/04/2024|

Aina Da Silva es manté una setmana més al programa musical de TV3, “Eufòria”. La vuitena gala l’ha superat gràcies al vot de confiança dels “coaches”, és a dir, dels professors que acompanyen als concursants i els ajuden a preparar les actuacions. I és que aquesta gala ha estat “al revés”: no era el jurat qui incidia en els nominats, sinó que el públic havia de votar pel seu preferit i quedaven nominats els que rebessin menys punts.

L’artista calellenca ha sortit de la zona de perill salvada pels “coaches” i amb una gran valoració del cap de l’equip de professors, Dani Anglès, qui ha valorat que Da Silva “setmana rere setmana s’enfronta a actuacions rebent una grandíssima pressió sobre el resultat que ha de donar. Una persona que, fins i tot, s’enfada amb ella mateixa quan les coses no surten com voldria. Una persona que, creiem que està aprenent molt, que fa passos molt grans cada setmana i que encara no ens ha ensenyat tot el que pot arribar a fer”. Per això, concloïa Anglès, “volem tenir-la, si o si, una setmana més damunt de l’escenari d’Eufòria”.

Aquest copet a l’esquena dels professors ha estat molt agraït per part d’Aina Da Silva, qui s’ha mostrat afectada pels comentaris que ha llegit sobre ella a les xarxes socials. “Porto uns dies llegint uns comentaris a les xarxes de gent que ens critica tant… m’agradaria dir-vos que nosaltres, cada cop que pugem a l’escenari, donem el nostre millor, que som joves, que estem perseguint un somni i aquests comentaris m’han afectat aquests dies”, se sincerava l’artista dalt de l’escenari. L’anonimat de les xarxes socials dona empenta a molts usuaris a fer comentaris que sovint freguen els insults i que fereixen.

Una cançó allunyada del seu registre

Aina Da Silva s’ha enfrontat de nou a un tema musical i un estil amb el qual no està familiaritzada: “Dancing in the moonlight”, de Toploader. La mateixa cantant afirmava que “al principi no havia acabat de connectar amb la cançó, és una mica allunyada de l’estil que jo estic acostumada a fer. Però li he acabat agafant carinyo i he acabat agafant la inspiració de la cançó, de la lletra, aquest bon rotllo” i afirmava mostrar “una nova versió, més lleugera, més dolça”.

I aquesta interpretació ha convençut de nou al membre més dur del jurat, Albert Sala, que afirmava ser “una meravella” veure la seguretat de l’artista calellenca a l’escenari. Carol Rovira si que destacava que el to era massa greu per la veu de Da Silva, però alabava la seva capacitat de brillar a l’escenari. També Alfred Garcia l’animava a seguir confiant en ella mateixa i un dels presentadors del programa, Miki Núñez, la qualificava “d’huracà”.

Da Silva convida la seva parella al programa

Un dels moments del programa ha estat la visita de la parella d’Aina Da Silva, David, qui l’ha ajudat a preparar-se la cançó en algunes de les classes d’interpretació. Una persona que no està acostumada a les càmeres però que s’ha atrevit a donar-se a conèixer a l’audiència.

Comparteix el contingut!

Go to Top