La Policia Local investiga una baralla amb bats de beisbol a la Plaça Catalunya

Imatges del vídeo de la baralla, on es pot veure que un dels implicats porta un bat de beisbol

2024-04-30T22:06:18+01:0029/04/2024|

La Policia Local investiga una baralla entre tres individus, un d’ells utilitzant com a arma un bat de beisbol, que hauria començat per un tema de drogues. Un dels implicats també tenia una catana, que va llençar a la font abans que arribés la policia. Els fets van ocórrer dijous a la Plaça Catalunya, però s’han conegut aquest dilluns arran de la publicació d’un vídeo a les xarxes socials, on es pot veure la brutalitat de l’agressió, especialment cap a un dels joves que acaba a terra rebent cops.

Fonts municipals expliquen que la Policia Local ha obert diligències penals i que els tres implicats estan investigats per la seva participació en l’agressió. Cap de les parts ha volgut posar una denúncia; de fet, van anar a l’Hospital pel seu propi peu en resultar ferits, tot i no revestir gravetat.

La baralla es va produir cap a dos quarts de vuit del passat dijous davant d’un bar, però es va desplaçar cap a la Plaça Catalunya. Alguns testimonis expliquen que és habitual trobar-se al grup implicat per la zona i que estan relacionats amb el tràfic de drogues a petita escala, motiu pel qual resulta intimidant.

Els comentaris d’indignació dels usuaris es multipliquen per moments, que acusen la impunitat d’aquest tipus de situacions.

Comparteix el contingut!

Go to Top