L’Ajuntament licita el bar del Parc Dalmau per segona vegada després de quedar desert

  • S’ha ampliat concessió de 4 a 10 anys per què hi hagi més temps per recuperar la inversió i atraure a possibles interessats

2024-04-30T09:16:09+01:0030/04/2024|

L’Ajuntament ha tornat a treure a licitació el servei de bar del Parc Dalmau després del fracàs del primer concurs per la manca d’interessats. Per intentar fer-lo més atractiu, aquesta vegada ha canviat alguna de les condicions; una de les més destacades és que s’amplia la concessió del bar a 10 anys, el mateix termini que La Gàbia. En la darrera licitació, el contracte era només de 4 anys, un període de temps massa curt per veure un retorn de la inversió que cal fer, tenint en compte que el lloguer del mòdul, la pavimentació del terreny i la instal·lació del subministrament d’aigua i de l’enllumenat va a càrrec de l’empresa adjudicatària.

També s’ha contemplat augmentar l’espai d’ocupació del mòdul a 6.025m2, però això no s’incrementa el nombre de taules i cadires que es poden posar. Tot i així, l’Ajuntament es reserva el dret d’ampliar la terrassa, en funció de les necessitats que puguin sorgir.

La resta de les condicions de la licitació es mantenen igual. L’oferta del bar es limitarà a begudes, tapes i entrepans. S’hi podran servir begudes alcohòliques i es podrà fumar, però només a la terrassa habilitada. L’empresa o persona que gestioni el bar ha d’assumir totes les despeses d’adequació del terreny, de la instal·lació i ús de l’aigua i electricitat, de la maquinària que s’utilitzi i del personal contractat.

El bar del Parc Dalmau tindrà una oferta senzilla de begudes, entrepans i tapes, però també podrà servir begudes alcohòliques com cervesa, a diferència del bar de La Muntanyeta on no es permeten.

També té uns horaris mínims d’obertura estipulats: els mesos d’estiu obrirà 7 hores al dia de dilluns a divendres -d’11h a 14h i de 17h a 21h- i els caps de setmana i festiu estirarà fins a 12 hores, de 10h a 22h. Fora de la temporada alta, estarà obert els laborables a les tardes -de 17h a 21h- i els caps de setmana i festius d’11h a 21h. Aquests horaris es podran modificar sempre que es demani el permís explícit a l’Ajuntament.

Qui vulgui explotar el servei de bar haurà de pagar un cànon mínim de mil euros anuals a l’Ajuntament, tot i que si hi ha més d’una empresa o autònom que es disputa la gestió del bar, tindrà més punts qui apugi aquest preu. El consistori calcula uns ingressos anuals de 43.200 euros, preveient que cada dia passin pel bar unes 45 persones.

El bar, que s’ubicarà al costat del pavelló d’esports, donarà servei tant per les famílies que passegen pel parc i juguen a les àrees infantils com pels esportistes que entrenen i competeixen al pavelló, recuperant així el bar que hi havia antigament a l’interior del pavelló i que va desaparèixer.

Qui vulgui optar a gestionar el bar es pot presentar fins el 8 de maig.

Comparteix el contingut!

Go to Top