Detingut el presumpte culpable de l’incendi del càmping de Pineda del mes de març

Els bungalous van quedar completament calcinats. (Foto: Mossos)

2024-05-03T10:39:24+01:0002/05/2024|

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a responsable d’incendiar el Càmping Enmar, de Pineda de Mar, a principis de març. La policia afirma que “va posar en risc la vida de quatre persones”, ja que hi havia persones dormint en una caravana, una dada que no es va conèixer en el moment de l’incendi. Afortunadament, però, no hi va haver ferits.

L’home va ser detingut el 24 d’abril. Segons la periodista Anna Punsí, és veí del Vallès, de mitjana edat i no té antecedents. Hauria actuat per encàrrec, utilitzant benzina per calar foc i creant 10 punts d’inici. També detalla que la policia té imatges del seu cotxe i de com incendiava, de forma intencionada, el càmping. Va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial però es va acollir al seu dret de no declarar.

La investigació segueix oberta i no es descarten noves detencions. Segons els Mossos, es van incendiar 37 bungalous i es van originar greus danys al càmping. De fet, les casetes turístiques van quedar arrasades pel foc.

L’incendi es va produir la nit del 3 al 4 de març, una setmana abans de l’obertura de l’allotjament. En aquests dos mesos, pocs detalls han transcendit de la investigació, tot i que des del primer moment es treballava amb la hipòtesi que fos intencionat, tal com avançava CALELLA COMUNICACIÓ. De fet, els veïns van veure diferents focus del foc cremant de forma simultània i van sentir diverses explosions, que en el seu moment es van atribuir a les cuines dels bungalous.

Comparteix el contingut!

Go to Top