El Festimatge projecta aquest dissabte els curts d’autors locals, dos d’ells premiats

2024-05-03T15:16:43+01:0003/05/2024|

#sortimdecasaCalella El Festimatge celebra, aquest dissabte, la gala de cinema local amb la projecció de set curts realitzats per cineastes calellencs. Dos d’ells han estat premiats: “Lluna”, de Pol Mansachs, ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Calella del certamen i “Sekoti – El lleó de Savoti”, de Josep Maria Torrent, ha estat considerat el millor documental amateur del festival.

També s’hi projectaran “Vitralls”, de Josep Maria Colomer”; “El jardín prohibido”, de Robert Lluís amb actors també calellencs, com Isabel Feliu, Pilar Roger, Xavier Nogué i el mateix director; “A l’ombra dels dies”, de Joan i Sergi Ferrer; “Pyrenées”, de Martí Arañó; i “Altres llocs de Perú”, de Manel Mas i Roser Arnijas.

La gala arrencarà a les 19h a l’Auditori de Can Saleta i comptarà amb molts dels directors i actors protagonistes.

Comparteix el contingut!

Go to Top