“Eufòria” perd el talent d’Aina Da Silva

  • L’artista calellenca ha estat la novena expulsada del programa, que marxa agraint l’oportunitat i amb un gran compliment del jurat: “sent com ets, ets perfecta”

Aina Da Silva no ha perdut el somriure tot i l'expulsió. (Foto: 3Cat)

2024-05-04T09:19:03+01:0004/05/2024|

La calellenca Aina Da Silva s’ha acomiadat aquest divendres d’”Eufòria” en ser la novena expulsada del programa. La cançó que ha defensat, “Today is the day”, de Búhos i Mar Lucas, tornava a ser un repte en ser d’un estil diferent al que està acostumada i dos dels membres del jurat han afirmat haver-la vist insegura a nivell vocal. Tot i així, el “no” se l’hauria d’haver endut l’equip de vestuari del programa en escollir-li un top sense mànigues per una actuació amb ball i salts que ha provocat que estigués més preocupada d’evitar que li caigués que de la cançó, propiciant que entrés a la zona de perill.

Da Silva ha mostrat la seva vitalitat i positivitat fins a l’últim moment. “Res de pena, amb el cor a la mà us dic que he viscut un somni, ho he donat tot en aquest escenari”, ha afirmat l’artista tot agraint l’oportunitat d’haver passat pel programa i recordant el primer càsting a la Plaça Catalunya.

Abans de marxar, el membre del jurat amb el que ha tingut una relació d’amor-odi li ha dedicat unes paraules que han suposat un important copet a l’esquena. “Tens tots els elements per triomfar fora d’Eufòria. No has de millorar en res, sent com ets, ets perfecta”, l’ha alabat el coreògraf Albert Sala, l’únic que havia valorat positivament la seva actuació retraient els comentaris dels seus companys del jurat afirmant que “he vist una seguretat brutal a sobre l’escenari, com més ens apropem a la final veig coses en tu que no veig en altres concursants”.

També s’ha endut una floreta de l’altre nominat del programa, el també maresmenc Xavi Noms, qui ha demanat un aplaudiment tot afirmant que l’Aina és una artista, ja m’agradaria a mi ser-ho en algun moment de la meva vida”. Des del primer moment, Da Silva ha destacat per ser una artista més completa que d’altres concursants, en poder oferir grans dosis de ball i espectacle a més de cantar.

A les seves xarxes socials, Da Silva ha volgut enviar un missatge abans d’abandonar el plató. “Fins aquí l’aventura, no m’ho puc creure”, ha dit visiblement emocionada i sense paraules, agraint “tot el que he viscut, que ha sigut molt heavy” i el suport que ha rebut. “Necessito anar a casa, necessito plorar”, s’ha sincerat, mostrant la seva humilitat.

Doble concert d’”Eufòria” al Palau Sant Jordi

Tot i que no continuarà a les gales, “Eufòria” no ha acabat per Da Silva, ja que el 30 de juny tots els concursants faran un doble concert al Palau Sant Jordi. El primer serà a les 12h i el segon, a les 19h. S’hi podran veure les millors actuacions del programa i d’altres sorpreses. Les entrades es poden comprar aquí.

Comparteix el contingut!

Go to Top