El Teatre Orfeó estrena la nova platea amb el musical “Germans de sang”

  • Joventut Artística busca padrins per les noves butaques; també s’han renovat el terra, la cabina tècnica i la zona de taquilla

  • “Germans de sang” ha estat l’obra que ha reinaugurat el teatre, amb funcions els caps de setmana de maig i el primer de juny

El Teatre Orfeó ha tingut un rentat de cara. (Foto: Joventut Artística)

2024-05-05T16:34:17+01:0005/05/2024|

El Teatre Orfeó s’ha modernitzat: Joventut Artística ha renovat el pati de butaques, el terra, la cabina tècnica i la zona de taquilla. La inauguració de la nova platea s’ha fet aquest dissabte amb l’estrena del nou musical de l’entitat, “Germans de sang”.

La companyia teatral calellenca busca ara padrins per les noves butaques. Plantegen dues modalitats: l’apadrinament soft, valorat en 100 euros, pel qual ofereixen entrades anticipades durant mig any, un diploma d’agraïment i posar el nom del padrí o padrina en una placa commemorativa que s’instal·larà al teatre; i l’apadrinament premium, per aquells que vulguin invertir a partir de 150 euros, que obtindran entrades anticipades durant un any i mig, el diploma i el nom en gran a la placa.

El canvi de les mítiques butaques és un dels més visibles i ha permès fer el teatre accessible a persones amb mobilitat reduïda creant espais per cadires de rodes, però també n’hi ha d’altres. Joventut Artística s’ha desprès del terra de fusta sense fonaments afegint una llosa de formigó. També ha aprofitat per adaptar també la cabina tècnica, des d’on es controla el so i la il·luminació, i la zona de la taquilla. L’Ajuntament també ha col·laborat en les obres invertint gairebé 33 mil euros.

Nou musical

“Germans de sang” ha estat l’obra que ha aixecat el teló del renovat Orfeó, un musical de Willy Russell basat en la novel·la “Els germans corsos”, d’Alexandre Dumas. Explica la història de dos bessons separats en el moment de néixer que acaben en dues classes socials totalment diferents, motiu pel qual els seus destins són oposats: amb un d’ells com a universitari i conseller en un ajuntament i l’altre a l‘atur i a la presó.

Joventut Artística farà representacions tots els caps de setmana fins el 2 de juny, amb passis els dissabtes a les 21h, els diumenges a les 18:30h i el divendres 17 de maig a les 21:30h. Les entrades tenen un preu de 10 euros pels socis i 15 per les persones que no són sòcies i es poden adquirir de forma anticipada al web de l’entitat i 45 minuts abans de la funció.

Comparteix el contingut!

Go to Top