“Star Wars” serà la temàtica del Calella Film Festival 2024

  • La inauguració del festival comptarà amb una desfilada de fans disfressats de la mítica saga fantàstica pels carrers de Calella

  • El Calella Film Festival se celebrarà del 2 al 9 de novembre

2024-05-05T09:48:34+01:0005/05/2024|

El món del cinema té noms propis que pràcticament tothom coneix. És el cas de “Star Wars” o “La guerra de les galàxies”, un univers creat per George Lucas a cavall entre la ciència ficció i la fantasia amb herois, malvats, resistència, destrucció, unió i esperança. Tot plegat amb naus espacials, espases làser i un exèrcit de fans arreu del món, que la posiciona com la saga que més diners ha recaptat a taquilla de la història. Aquest any aterra a Calella com la temàtica principal del Calella Film Festival, tal com ha anunciat el festival a les xarxes socials coincidint amb el Dia Internacional de “Star Wars”

“Del 2 al 9 de novembre, Calella es convertirà en un planeta llunyà on les tropes rebels lluitaran contra l’Imperi de Darth Vader i l’Emperador Palpatine”, informa el festival de cinema, avançant que la inauguració comptarà amb una desfilada de fans uniformats pels carrers de Calella. També se celebraran altres activitats relacionades amb l’univers “Star Wars” que prometen congregar als fans a la ciutat.

George Lucas va crear tota una galàxia que engloba una desena de pel·lícules, diferents sèries, llibres, còmics i una llista infinita de marxandatge. A més de tenir alguns dels personatges més famosos de la història del cinema, com Darth Vader, Chewbacca, Luke Skywalker, R2-D2, Obi-Wan Kenobi o Yoda. L’any 2012, Disney va comprar la franquícia per l’estratosfèrica quantitat de 4.050 milions de dòlars.

Inscripcions obertes per les diferents seccions del festival

Les tres seccions del festival tenen les inscripcions obertes per presentar-hi les creacions. El Concurs de Guió Cinematogràfic compta un any més amb dos premis, un al Millor Guió i un altre al Millor Guió del Maresme, i es pot participar fins el 31 de maig.

Per les altres dues, el termini s’allarga fins el 20 de juny. “Low Budget” és la secció en la que es premien les produccions amb un pressupost inferior al mig milió d’euros, mentre que a “Creative Rosebud” hi competeixen les pel·lícules amb un pressupost superior. Es guardonarà la Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Guió, Millor Actor, Millor Actriu i també hi haurà, com és tradicional, el Premi del públic.

Comparteix el contingut!

Go to Top