En marxa un dispositiu de la Policia Nacional en un supermercat calellenc

  • La Policia Nacional investiga si el supermercat Dia té treballadors sense contracte i sense documentació

2024-05-08T14:46:12+01:0008/05/2024|

La Policia Nacional ha registrat, aquest matí, el supermercat Dia, situat a peu de la N-II, en el marc d’un operatiu per qüestions d’estrangeria i situació irregular dels treballadors. Segons ha pogut saber CALELLA COMUNICACIÓ, hi hauria treballadors sense contracte i sense documentació, fet que ha motivat el dispositiu policial. També estarien investigant un delicte de pertinença a organització criminal.

El Jutjat penal número 23 de Barcelona comanda la investigació. Tot i que el registre al supermercat s’ha desenvolupat només durant aquest matí, no es descarta que hi hagi noves entrades a d’altres establiments en el marc del mateix operatiu.

Fonts de la Policia Nacional expliquen que el resultat del dispositiu no es coneixerà fins d’aquí uns dies, un cop es faci l’atestat i les comprovacions entre la documentació aportada pel supermercat i els treballadors i la que figura a la Seguretat Social. Per això, es desconeix la quantitat de persones identificades i si hi ha hagut detinguts.

La presència de la Policia Nacional ha sobtat als vianants i als vehicles que circulaven per la N-II, en ser un cos que no es veu habitualment per Calella. No obstant, és qui té les competències en matèria d’estrangeria, motiu pel qual s’han desplegat tant agents uniformats com d’altres unitats per obtenir la documentació necessària.

Comparteix el contingut!

Go to Top