Desfilada a la plaça de l’Església i botiga al carrer per celebrar el Calella està de moda

2024-05-09T18:53:55+01:0009/05/2024|

#sortimdecasaCalella Divendres i dissabte se celebra el “Calella està de moda”, amb la desfilada de moda de nou com a activitat principal. La passarel·la s’ubicarà de nou a la plaça de l’Església i començarà dissabte a les 21h, després d’una exhibició de twirling, amb una vintena d’establiments participants.

També hi haurà punts de venda amb productes del món de la moda i l’estètica, tallers pels més petits, espectacles musicals, maniquins estàtics i un estudi de fotografia on professionals pentinaran i maquillaran als assistents.

El Calella està de moda és un esdeveniment en el qual hi participen comerços locals i també calellencs i calellenques que fan de model per un dia. Compta amb la col·laboració de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial.

Comparteix el contingut!

Go to Top