L’exalcaldessa Candini dona suport a ERC a les eleccions del 12-M

  • Candini i altres personalitats del món convergent, entre elles l’exregidor Albert Torrent, han signat un manifest de suport a ERC i Carles Campuzano

  • El suport de Candini i Torrent a ERC evidencia la gran distància entre l'antic govern de Calella i l'actual i amb Junts

2024-05-10T13:07:53+01:0010/05/2024|

L’exalcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha manifestat el seu suport a Esquerra Republicana a les eleccions del pròxim 12 de maig, un fet remarcable ja que Candini és una de les personalitats històriques de Convergència, després PDeCAT. Ho ha fet a través d’un manifest de suport a Carles Campuzano, l’actual conseller de Drets Socials, signat també per altres autoritats vinculades al món convergent, com l’exregidor, expresident del PDeCAT de Calella i mà dreta de Candini, Albert Torrent.

Segons informen diversos mitjans, el text reivindica la feina feta pel govern durant aquesta legislatura i pel president, Pere Aragonès, i destaca la presència de Campuzano a la llista com a independent, destacant que “ha recuperat l’estabilitat i el prestigi” de la institució de la Generalitat. El manifest afirma que un Govern format per diferents perfils polítics representants de la “centralitat política” del país ha estat “positiu” per reforçar el catalanisme i valoren la incorporació de Campuzano, tant a l’executiu d’Aragonès com ara a les llistes del 12-M: “és positiva i pròpia d’un projecte polític central, ampli, plural i transversal que treballa per a la Catalunya sencera”.

A més de Candini i Torrent, també signen el manifest l’alcalde de Gironella, David Font, ara al departament de Justícia; l’exdiputat Xavier Quinquillà (Junts); l’exlletrat major del Parlament Antoni Bayona; i el director general de presons dels governs de Jordi Pujol, Ignasi Garcia-Clavel, entre d’altres.

Augmenta la distància entre l’antic i l’actual govern de Calella

El suport de Candini i Torrent a ERC demostra la gran distància que hi ha entre l’antic govern municipal i l’actual, tot i que el nom també era Junts. La decisió de Marc Buch de fer el salt al partit de Puigdemont va suposar un punt d’inflexió que s’ha enquistat, fins el punt que els antics dirigents locals han decidit donar suport a un contrincant polític com és ERC, enlloc de a Junts.

Comparteix el contingut!

Go to Top