Desplegament dels Bombers al carrer Ànimes per un incident amb la bateria d’un vehicle

  • Un cotxe de matrícula francesa ha tingut un problema elèctric en una bateria, de la qual ha sortit fum i una forta olor a cremat

Els Bombers han obert el capó del vehicle per comprovar que no hi hagués foc

2024-05-12T10:38:38+01:0011/05/2024|

Ensurt aquesta tarda al carrer Ànimes, entre Brugera i Església. Un vehicle ha patit un problema electrònic en una bateria supletòria situada sota el cotxe i ha començat a sortir molt de fum, fet que ha obligat a activar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i la Policia Local.

Els fets s’han produït a dos quarts de vuit de la tarda. Els ocupants del vehicle, de matrícula francesa, l’han aturat al mig del carrer i els equips d’emergències han obert les portes i el capó, fent les comprovacions oportunes. Finalment, l’ha retirat la grua.

La presència dels camions de Bombers, sumada a la forta olor a cremat de la zona, ha generat expectació. Tot i així, quan han arribat els Bombers, el vehicle només fumejava i no ha arribat a haver flama.

Comparteix el contingut!

Go to Top