Quins són els casals d’estiu que hi haurà aquest any a Calella?

  • Centres educatius, escoles de dansa i clubs esportius plantegen diferents tipus de campus

Els diferents centres de Calella ofereixen activitats lúdiques de tot tipus aquest estiu (Foto: @watersportscentre_calella)

2024-05-13T14:08:41+01:0011/05/2024|

Els casals d’estiu són l’opció perquè els nens i nenes continuin fent activitats a l’estiu i resulten imprescindibles per les famílies que treballen i no poden quedar-se amb els fills durant les vacances escolars. A Calella hi ha diferents opcions: escoles, clubs esportius i escoles de dansa ja han obert les inscripcions.

La varietat d’activitats lúdiques que s’ofereixen és àmplia, a més dels horaris, els preus i la durada. El Casal d’estiu municipal de Calella és el que ofereix l’Ajuntament, però el gestiona, igual que l’any passat, l’empresa Quiràlia. Està dirigit a infants de 3 a 12 anys i la temàtica és el circ, on els més petits acompanyaran a la parella de pallassos Trip i Trap pel circ Aventura’t. El casal es farà de l’1 de juliol fins al 30 d’agost amb horaris de matí i de tarda. La inscripció es podrà fer fins al 15 de maig, a través d’aquest enllaç. El casal es realitza a l’escola La Minerva. També fa casal l’Escola Freta però en anglès, un “Adventure Camp” només d’horari de matí durant el mes de juliol anirà dirigit a nens de 3 a 12 anys. Les inscripcions estan obertes fins al 31 de maig i s’hauran de fer al mateix centre escolar.

Els clubs esportius també ofereixen diferents opcions. El Club Bàsquet Calella disposa de campus d’estiu, dirigit a joves d’entre 6 i 14 anys en horari de matí, i de tecnificació, a les tardes i per a nois i noies de 13 a 18 anys. Tots dos es faran del 25 de juny fins al 23 d’agost. Per apuntar-s’hi, es pot fer durant aquest mes de maig i es podran fer a través de la web. El Club Futbol Calella s’enfoca als nens i nenes nascuts fins al 2019. Va del 25 de juny fins al 2 d’agost i fan horari de matí. Les famílies poden fer la inscripció aquest mes de maig al Camp de Mar a les tardes. També el Club Tennis Taula Calella fa casal, en aquest cas per a nens i nenes a partir dels 7 anys. L’horari de matí des de l’1 fins al 26 de juliol. Les inscripcions es poden fer fins al 10 de juny a través d’un document disponible a la web del club.

Pels nens i nenes que els agrada passar el temps a l’aigua, el Water Sports Centre fa un campus de mar per a joves d’entre 6 i 15 anys. La durada és més àmplia, comença el 25 de juny i acaba el 6 de setembre, és a dir, durant totes les vacances escolars, en horari de matí. Per apuntar-s’hi, es pot fer a través de la web i del full d’inscripció disponible durant el mes de maig. I també el Club Natació Calella fa casal de natació i de natació artística de l’1 al 26 de juliol, les inscripcions es poden fer contactant amb l’entitat. La Fundació Creu Groga també opta per un campus esportiu on abastaran diferents disciplines, des de les aquàtiques fins al ioga o el ball. Va del 25 de juny al 2 d’agost, tot i que es reserven la possibilitat de continuar fins el dia 30 del mateix mes, en horari de matins. Les famílies que ho desitgin poden insciure’s al campus, enfocat a joves d’entre 6 i 17 anys, a través d’aquest formulari.

Qui enlloc d’esports prefereixi ballar, una opció és el Centre de Dansa la Fàbrica, dirigit a joves des dels 7 fins als 18 anys. L’horari és de 9 a 16h segons els grups d’edat i des del 25 de juny fins al 26 de juliol. Es pot reservar plaça a través d’aquest formulari.

L’Escola de Dansa Bilans i l’Escola Pia també ofereixen casals, però ja han tancat les inscripcions. Han obert una llista d’espera per si hi ha anul·lacions d’última hora.

Comparteix el contingut!

Go to Top