Caos a Rodalies: sense trens a Catalunya per un robatori de coure i incendis en el cablejat

  • Per Calella no passen trens, la línia R1 només te servei entre Badalona i Arenys de Mar

  • S'ha establert servei per carretera fins a Arenys amb parades a l'antic Mercadona i la benzinera

2024-05-12T13:18:46+01:0012/05/2024|

El dia de les eleccions està marcat per la paralització dels trens de Rodalies. Un robatori de 40 metres de coure ha provocat una sobretensió a l’estació de Montcada Bifurcació que està afectant a tot el servei i ha provocat tres incendis en el cablejat, degut a que la xarxa s’ha sobreescalfat. Les autoritats estan investigant el cas per presumpte sabotatge.

A Calella no circulen els trens. A primera hora, a la línia R1 només hi havia servei entre Badalona i Mataró i a mig matí s’ha ampliat fins a Arenys de Mar, però funciona de manera precària. S’ha establert servei per carretera fins a Arenys amb parades a l’antic Mercadona i la benzinera; hi ha informadors a l’estació que ho expliquen als usuaris que s’hi acosten. Hi ha moltes línies afectades arreu de Catalunya; algunes funcionen de formen parcial i d’altres s’han suspès.

Els tècnics d’Adif ja hi estan treballant, però Renfe afirma no poder garantir la circulació de trens i no sap quan es restablirà el servei. L’empresa recomana utilitzar altres mitjans de transport.

Comparteix el contingut!

Go to Top