Un jove resulta ferit en una baralla al carrer Monturiol

2024-05-13T16:57:20+01:0013/05/2024|

Nova baralla aquest migdia al carrer Monturiol. Un jove n’ha agredit un altre amb dos serjants, eines extretes d’una obra propera, i un amic de la víctima s’hi ha implicat per defensar-lo, reduint a l’agressor fins que ha vingut la policia.

L’atacant i la víctima ja havien tingut problemes anteriorment que, fins i tot, havien arribat a judici. La víctima explica que, mesos enrere, l’havien agredit entre sis persones, motiu pel qual es troba en tractament psicològic. En trobar-se pel carrer, l’agressor ha anat a buscar les eines a la construcció i l’ha colpejat a la mà, amb la qual s’estava protegint el cap, provocant-li lesions lleus.

L’atacant ha utilitzat eines d’una obra com a arma

Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, que no han practicat cap detenció perquè hi ha “versions contradictòries” dels fets, segons fonts municipals, i es desconeixen els motius reals de la baralla, però el cos de seguretat local els ha denunciat per desordres públics.

Alguns testimonis afirmen que un dels implicats viu en una casa ocupada de la zona i que també s’hauria produït el robatori d’un patinet. Els veïns denuncien que és una zona amb baralles constants.

Comparteix el contingut!

Go to Top